Compassvale Crescent Singapore


residential

When it comes to preference, clients always have various taste. Here, we are assigned to do a very modern minimalistic ambience with the touch of tropical shots in several corners of the house. The aim was to give neutral schemes like white, black, and warm wooden colors to add some nuance for the owner. The living room was designed specifically for the bricks and their chosen Indian picture, with uniqueness on their shelving cabinet at the foyer. Camouflaged cabinet is used to cover the disposal shelter whereas their kitchen uses the contemporary larder pull-out cabinet, quite an easy and handy way to store kitchen spices and ingredients.

Moving on to the bedroom, the platform below the bed provides more storage for their belongings to cater the limited space of the room. Minimum shelvings are used, we went for the wall panelings design and some sliding wardrobe. Overall, the client was satisfied with the project and gave two thumbs up!